Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska
Aqua Nurt - hurtownia akwarystyczna w Luboniu - Wersja do druku

+- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl)
+-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: Aqua Nurt - hurtownia akwarystyczna w Luboniu (/showthread.php?tid=4878)

Aqua Nurt - hurtownia akwarystyczna w Luboniu - jar300 - 18-08-2013 22:30

Ktoś korzystał z ich usług? Sprzedają tylko hurtowo czy detalicznie też? Chodzi o rybki. A jeśli hurt to od ilu sztuk ten hurt itp. Czy trzeba na firmę czy można jako osoba fizyczna.
Wiem że sklepy obok mnie się właśnie tam zaopatrują.

http://www.cylex.pl/

Topolowa 3c
62-030 Luboń k. Poznania

godziny otwarcia:
pn-pt 8-16
sob 8-14
Giełda zoologiczna Łódź box 257

RE: Aqua Nurt - hurtownia akwarystyczna w Luboniu - alarmowiec - 18-08-2013 22:57

Jest to hurtownia więc sprzedaż tylko dla firm Smile

RE: Aqua Nurt - hurtownia akwarystyczna w Luboniu - jar300 - 18-08-2013 23:00

Firme mam więc od ilu sztuk Wink A nie wszystkie firmy sprzedają hurtowo tym bardziej że oni mają dwie osobne zakładki jedna sklep a druga strefa hurtowa. A w ich regulaminie nie ma nigdzie napisane że trzeba firme :/ Więc stąd moje niejasności w głowie.

RE: Aqua Nurt - hurtownia akwarystyczna w Luboniu - alarmowiec - 18-08-2013 23:03

Firma musi prowadzić działalność z zakresie akwarystyki i mieć odpowiedni wpis do ewidencji Smile

RE: Aqua Nurt - hurtownia akwarystyczna w Luboniu - maslo_82 - 18-08-2013 23:51

Trzeba mieć wpis dotyczący akwarystyki, jak by bez tego można było to co drugi ma firmę.

RE: Aqua Nurt - hurtownia akwarystyczna w Luboniu - Adam - 19-08-2013 07:42

A czego oczekujesz po tej hurtowni? cudów tam nie ma, bo sprowadzają to co tanie i tym handlują.

RE: Aqua Nurt - hurtownia akwarystyczna w Luboniu - alarmowiec - 19-08-2013 09:24

Jak chodzę po sklepach w Poznaniu to mam wrażenie że większość właścicieli ma taką jak twoja opinię i dlatego w nich mamy co mamy Smile

RE: Aqua Nurt - hurtownia akwarystyczna w Luboniu - Franky - 09-10-2013 18:16

byłem w tej hurtowni, ogólnie rzecz biorąc nie ma wiece ciekawych rzeczy, jedyne co może zainteresować to technikalia z firmy HapPet, np.do oczka, czy akwarium: filtry, grzałki etc.