Wyjazd do Warszawy 19.02.2011 - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty, Imprezy, Fotorelacje (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Wyjazd do Warszawy 19.02.2011 (/showthread.php?tid=482) |
Wyjazd do Warszawy 19.02.2011 - alarmowiec - 09-02-2011 02:07 Od 12-27 Lutego w Warszawie trwa XXXI wystawa akwarystyczna zorganizowana przez WZA . Hard....owa część SB zaproponowała wspólny wyjazd na w/w połączony z odwiedzeniem wybranych sklepów w Warszawie . Optymalnym terminem byłaby sobota 19.02.2011 . Najtańszy to wyjazd samochodami z zrzutką na paliwo . Żeby ustalić ilość samochodów potrzebna jest lista osób chętnych na taki wyjazd . Nasz admin wyspecjalizowany w organizowaniu list myślę że przygotuje odpowiedni wątek . - egzepoznan - 09-02-2011 09:17 Chętnie bym skorzystał ale niestety sam wyjeżdżam w góry w tym terminie ale mam nadzieję , że będzie obszerna fotorelacja - dolichopterus - 11-02-2011 01:18 Jeśli tylko będe miał wolne to sie na wyjazd pisze odrazu.Ale jakieś dane by się przydały kto czym i za ile i czemu tak drogo - alarmowiec - 11-02-2011 02:06 No właśnie o to chodzi żeby deklaracja polegała na tym że podajemy ilość osób i czy ewentualnie dysponujemy pojazdem zdolnym dojechać do celu i wrócić i ile osób może zabrać . Myślę że odpowiednią ankietę utworzy nas specjalista ankietowy Pacmann . Na tej podstawie jesteśmy w stanie ustalić listę osób , listę samochodów i przybliżone koszty - pacmann - 11-02-2011 13:14 Robimy listę Chętnych na wyjazd 19.02.2011r. do Warszawy. Proszę podawać według wzoru: Ksywka / czy możesz jechać swoim autem TAK - NIE / Ile wolnych miejsc masz / Jaki całkowity koszt w dwie strony przewidujesz - wiadomo do podziału na auto. Wzór: Kowalski / TAK / 3 / 200 Marych / NIE Jeżeli będziecie się jakoś dogadywać między sobą co do transportu to proszę osoby "zabierające się" o info w formie: Marych / NIE / Kowalski to będę od razu dzielił na auta. LISTA: Pacmann / NIE Alarmowiec / ? - alarmowiec - 17-02-2011 02:05 Wygląda na to że wyjazd do W-wy nam sie nie klei. Mamy teraz dwie osoby. - egzepoznan - 17-02-2011 07:50 Kurde Alarm a tylu chętnych było jak na ostatnim spotkaniu byłem , szkoda że wyjeżdżam przejechałbym się z wami - alarmowiec - 17-02-2011 12:29 No taki u nas słomiany zapał widać tylko w gadaniu . Niestety albo coś komuś wypadło albo kasy brak ale może jeszcze się ktoś dołączy . Koszulki tyle kłótni a potem mizernie szło . Duże plany wyjazdu do Niemiec a potem się okaże że znowu nici . Niestety na wszystko trzeba pieniędzy a ich jest coraz mniej |