plamy na szkle - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Technika (/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: plamy na szkle (/showthread.php?tid=4296) |
plamy na szkle - HOLI - 23-03-2013 14:45 Witam was. Pragnę zasięgnąć języka czy ktoś może miał taki problem jak ją. Pouncjwm restarcię akwa widzę na szybie zwłaszcza a świetle dziennym plamy. Plamy coś w stylu benzyny w kałuży takie metaliczne. Od zewnątrz nawet zmywacz tego nie bierze a od środka oczywiście czystą gabka min daje rady. Zbiornik czyszczony był tylko octem aby kamień zszedł no i to się udało w 100 %. Macie jakieś pomysły ? RE: plamy na szkle - Grzegorz - 23-03-2013 15:44 (23-03-2013 14:45 )HOLI napisał(a): Pouncjwm restarcię .......Aloo Ciekawe ilu ludzi na tym forum zna estoński...a może fiński Czy akwarium kupiłeś używane,albo może miałeś naklejoną tapetę.... Grzegorz RE: plamy na szkle - HOLI - 23-03-2013 16:24 Sorki ;-) pisałem z telefonu. Dobrze że po ukraińsku nie wyszło bo po wczorajszym to by nikt nie odpisał ;-) Nie na tej stronie nie była tapeta. Akwarium kupowałem sam rok temu. Wcześniej tego nie widziałem sprawia wrażenie jakby było w samym szkle ale to raczej niemożliwe. Dziwne że przy próbach tarcia nawet się nie rozciąga. Wygląda jak witraż ;-) |