Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska
InterZoo 2012, Norymberga - foty i filmy :) - Wersja do druku

+- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl)
+-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Zloty, Imprezy, Fotorelacje (/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Wątek: InterZoo 2012, Norymberga - foty i filmy :) (/showthread.php?tid=2710)

InterZoo 2012, Norymberga - foty i filmy :) - Piotr K. - 24-05-2012 18:30

Oho, widzę że już wyłapaliście moje linki na forum nano-reef Smile Hihi, super, informacja krąży Smile Ale dla porządku zaczynam nowy wątek, w którym będą też moje filmy (chyba że mnie moderacja przeniesie Wink ).

Do rzeczy zatem:

Przedstawiam trzy pierwsze albumy fotorelacji z największych europejskich targów zoologicznych InterZoo 2012, które odbyły się w zeszłym tygodniu w Norymberdze w Niemczech. Kapitalna impreza, kapitalne akwaria, firmy z całego świata, a materiału filmowego mam tyle, że chyba do przyszłego roku wszystkiego nie obrobię Wink Więc póki co zdjęcia na Facebooku:

Fotoreportaż z targów InterZoo 2012, Norymberga - część 1

Fotoreportaż z targów InterZoo 2012, Norymberga - część 2

Fotoreportaż z targów InterZoo 2012, Norymberga - część 3

Będzie jeszcze czwarty album, właśnie nad nim pracuję Smile I tradycyjnie zapraszam też do "polubienia" mojej strony telewizyjnej na Facebooku Smile

RE: InterZoo 2012, Norymberga - foty i filmy :) - Piotr K. - 19-06-2012 23:21

Tu link do czwartego albumu na Facebooku - widzę że wcześniej go nie podałem...

A to pierwszy film z Norymbergi - krótki trailer, pokazujący wybrane przykłady z tego co będzie można obejrzeć w kolejnych częściach. Trzeba kliknąć na fotkę Smile

Miłego oglądania! Smile

RE: InterZoo 2012, Norymberga - foty i filmy :) - adrian126 - 20-06-2012 07:44

A w tym akwarium morskim formy macro aqua co to za czarna rybka z wielkimi oczami ,błyszczą jak diody.A poza tym musiało robić wrażenie.

RE: InterZoo 2012, Norymberga - foty i filmy :) - Piotr K. - 20-06-2012 12:27

(20-06-2012 07:44 )adrian126 napisał(a):  A w tym akwarium morskim formy macro aqua co to za czarna rybka z wielkimi oczami ,błyszczą jak diody.

Nieeee, to nie oczy Smile To takie białe plamki na ciele, od góry - oczy są niżej, całe czarne, tak że stapiają się z tłem reszty ciała. Nie wiem jak się ta ryba nazywa, jest podobna z kształtu ciała do three-striped damselfish, tyle że nie ma białych pasków na czarnym tle a białe kropki.

RE: InterZoo 2012, Norymberga - foty i filmy :) - adrian126 - 20-06-2012 12:56

Ale i tak wygląda fajnie.

RE: InterZoo 2012, Norymberga - foty i filmy :) - Piotr K. - 03-07-2012 18:18

Hej Smile

Pierwszy odcinek polskiej wersji reportażu z targów InterZoo 2012. Na początku, przy napisach, gadam strasznie usypiająco, ale potem się rozkręciłem Wink

Miłego oglądania! Smile

RE: InterZoo 2012, Norymberga - foty i filmy :) - tom - 04-07-2012 15:30

dzięki za kolejną relację Piotr! pozdr.