"Ali" ul. Kilińskiego 14 - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Sklepy zoologiczne (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Dział: Opinie o wielkopolskich sklepach akwarystycznych (/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: "Ali" ul. Kilińskiego 14 (/showthread.php?tid=191) |
"Ali" ul. Kilińskiego 14 - Siwy1973 - 07-11-2010 21:18 Sklep z osprzętem , karmami itp., "żywcem" nie handlują Obsługa bardzo miła , jeśli czegoś nie ma w danej chwili lub tym nie obracają ,to w zależności od wielkości zamówienia sprowadzą za drobną wpłatą lub bez dla psów , kotów , gryzoni , ptaków , gadów (ciut), "rybków" na szybko z pamięci z pokarmów bogaty wybór tropicala i tetry ...na zamówienie sera ,jbl z preparatów tropical, sera , tetra filtry zew. aquaell , tetra, fluval kubełki fluval eheim ,tetra grzałki akwaria standardowe - szirkos - 07-11-2010 22:49 Nie wiem jak w tej chwili to wygląda ale zawsze był to jeden z najtańszych sklepów jeśli chodzi o sprzęt. Obsługa faktycznie miła, a w swoim czasie jako można powiedzieć stały klient wielokrotnie przy zakupach otrzymywałem reklamowe gratisy. Ja polecam - Siwy1973 - 07-11-2010 23:31 szirkos napisał(a):jako można powiedzieć stały klient wielokrotnie przy zakupach otrzymywałem reklamowe gratisy.no patrz o gratisach zapomniałem szirkos napisał(a):Nie wiem jak w tej chwili to wygląda ale zawsze był to jeden z najtańszych sklepów jeśli chodzi o sprzęt.i nadal tak jest jeśli chodzi o sklepy stacjonarne , niestety z allegro przegrywają pozdrowił |