Gdzie w PO spienione PCV plexi i klej do tego - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Technika (/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: Gdzie w PO spienione PCV plexi i klej do tego (/showthread.php?tid=1852) |
Gdzie w PO spienione PCV plexi i klej do tego - kuntakinte - 08-12-2011 20:59 Gdzie tanio dostane spienione PCV 10mm na terenie PO i klej do tego np. COSMOFEN PLUS? Przydałyby się również odpady z plexi 2cm i 1cm. RE: Gdzie w PO spienione PCV plexi i klej do tego - joke00 - 09-12-2011 00:21 1. Akces plexi na gąsiorowskich, w takim podwórzu na końcu po lewej 2. Alma Trend na Norwida mają siedzibę Plexi jest ch...owo droga, a pcv zależy czy mają odpady czy będą z całej płyty 2x3m cieli. Pozdro RE: Gdzie w PO spienione PCV plexi i klej do tego - alarmowiec - 09-12-2011 00:35 PlexiTech ulica Rawicka 9 . Maja plexi od hu...... ale nie wiem co dla was jest odpadem bo oni dużo rzeczy z odpadów robią Kunta ja kleiłem PCV specjalnym klejem (czyli takim który je rozpuszcza i potem odparowując utwardza ) i to nie jest dobre ponieważ PCV jest w tym miejscu osłabione i się odrywa . W końcu kleiłem MonatażFixem - MS Den Bravena i jest Ok . RE: Gdzie w PO spienione PCV plexi i klej do tego - kuntakinte - 09-12-2011 00:54 Mam na oku zrobienie filtra 30l dlatego potrzebna jest mi plexa. Tak czy siak jutro zadzwonię. Dzięki za info RE: Gdzie w PO spienione PCV plexi i klej do tego - smoko - 09-12-2011 10:52 (09-12-2011 00:35 )alarmowiec napisał(a): Kunta ja kleiłem PCV specjalnym klejem (czyli takim który je rozpuszcza i potem odparowując utwardza ) i to nie jest dobre ponieważ PCV jest w tym miejscu osłabione i się odrywa . W końcu kleiłem MonatażFixem - MS Den Bravena i jest Ok . Jakiś "amerykański" ten klej musiałeś mieć Alarm Ja kleiłem dokładnie tego typu klejem co Ty, firmy Fenoplast KF - pokrywę mam juz prawie rok wymiar 120x50 , nic sie nie odkleja ani nic z nia nie dzieje , a otwieram ja z 6 razy dziennie (pokrywa w dziale DIY) Teraz mam zrobione kolejne 6 pokryw tym razem z PCV gr tylko 5 mm klejone jedynie tym klejem bez żadnych wzmocnień i tez ok PCV i klej kupilem w agencji reklamowej przy ulicy Norwida RE: Gdzie w PO spienione PCV plexi i klej do tego - tom - 29-05-2012 22:34 Witam, jeśli ktoś może dodać firmę lub agencję reklamową, gdzie za przyzwoitą kasę można nabyć ww, proszę dopisać adresik. (czeka mnie zakup spienionego pcv). dzięki. RE: Gdzie w PO spienione PCV plexi i klej do tego - joke00 - 30-05-2012 01:06 masz powyżej RE: Gdzie w PO spienione PCV plexi i klej do tego - Grzegorz - 30-05-2012 18:55 (09-12-2011 00:35 )alarmowiec napisał(a): Maja plexi od hu...... Aloo Nie rozumiem,przecież huk to normalny wyraz. A jeśli nie huk ,to bykom mówię NIET, ModeratorG. |