![]() |
Moje gruzowisko - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pokaż swój zbiornik (/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: Moje gruzowisko (/showthread.php?tid=129) |
Moje gruzowisko - alarmowiec - 19-10-2010 00:01 No w każdym bądź razie miałem taki zamiar . Postanowiłem wczoraj zrobić podmiankę w moim "Cubie" Aquaela . Zbiornik wyglądał jeszcze wczoraj podobnie jak na starcie ale nie zrobiłem zdjęcia wiec pokazuje startowe . ![]() Rozpocząłem oczywiście od lodówki czyli wyciągnąłem piwko nie ostatnie w każdym razie no i rozpocząłem podmianę wody . Po pierwszym piwku stwierdziłem że na dnie jest zdecydowanie za dużo widocznego piasku który muszę ciągle czyścić . Zainspirowany gruzowiskiem i następnym piwkiem rozpocząłem zapełnianie zbiornika kamieniami . Na końcu wyszło coś takiego ![]() Nie wiem mimo że to "Special Mocny" to chyba było go za mało bo mi to gruzowisko wyszło jakieś takie poukładane ![]() ![]() ![]() - Jordan68 - 19-10-2010 00:06 Ej, ej... Łał. Ładnie to wszystko wyszło. - Lermi - 19-10-2010 00:22 Skałka śliczna, koncepcja super. Jednak z tego pięknego szczytu roztacza się czarujący widok na...krasne. No to już jest za mały litraż, żeby ich nie zauważyć. ps Jak to jest laicka rura, to wymaga odkrasnorośnienia ![]() - dolichopterus - 19-10-2010 01:44 Bardzo ładne,aż mi się przypomniała stara dobra gra Heroes 3 i smocze urwisko.Teraz aż sie czuje zaszczycony że mogłem pomóc w serwisie tego baniaczka. - Biter - 19-10-2010 04:36 Wygląda bardzo zacnie, ma klimacik ![]() p.s. gdzie można takie ładne skałki dostać? |