Nie zbiornik a mruk - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Akwarystyka słodkowodna (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ryby (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Nie zbiornik a mruk (/showthread.php?tid=1156) |
Nie zbiornik a mruk - Yacek - 16-05-2011 08:59 Kilka zdjęć mojego ulubieńca: Zły dział, przenoszę. C. RE: Nie zbiornik a mruk - Svenja - 16-05-2011 19:16 kurde uwieeelbiam te rybcie RE: Nie zbiornik a mruk - kapuczino - 07-04-2014 01:03 Dzisiaj po raz pierwszy widziałam je w Czerwonej Torebce i... zakochałam się. Kapitalne rybki, może kiedyś będę miała na tyle duży zbiornik, że urządzę w nim dla nich małą Afrykę... RE: Nie zbiornik a mruk - tomay72 - 23-11-2014 18:53 Trochę odświeżę temat.Macie jakieś spostrzeżenia w temacie trąbonosów?Dostałem dwie sztuki od przyjaciół jako prezent.Nie planowałem ich hodować :)Efektowne rybki.Faktycznie wychodzą kiedy przyciemnia się światło w akwarium.Niestety większą część czasu ganiają się po całym zbiorniku choć za dnia siedzą razem w swojej kryjówce.Wygląda że będę musiał je rozdzielić,czytałem że mogą być niebezpieczne dla współplemieńców choć ignorują inne gatunki... RE: Nie zbiornik a mruk - tomay72 - 28-11-2014 13:59 hmm...nikt z forumowiczów nie trzyma tych rybek ? |