Moje "maleństwo" - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pokaż swój zbiornik (/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: Moje "maleństwo" (/showthread.php?tid=1794) |
RE: Moje "maleństwo" - DUANDR - 13-09-2012 22:16 Chyba czas na małą aktualkę. Zwłaszcza, że dałaś się poznać z bardzo wysokiego poziomu... RE: Moje "maleństwo" - Kalina - 31-01-2013 10:01 upssss trochę wody upłynęło.... parę plag mnie nawiedziło... co się działo ? ano troszkę, jak to u początkującego akwarysty niestety ale człek uczy się na błędach - najskuteczniej na swoich własnych była plaga ślimorów i łowienia ich wężykiem 4 mm co podmiankę, aby czarnymi d... plaży nie szpeciły była plaga krasnorostów - hmmmm, można nieśmiało przyjąć, że wygrana, aczkolwiek czasami jakaś przybłęda się znajdzie ( aktualnie cierpliwie traktuję je carbo ze strzykawy ) był megggggggggaaaaaa zakwit wody (no po krótkiej walce - uv wkroczyło do akcji - bo Szanowny Małżonek bręczał, że miało być piknie a jest ciut za zielono ) w dużym skrócie kuuuuuupa wody upłynęła, trochę zielska wyszło, trochę przyszło - a po drodze coisik odmówiło współpracy przez krótki okres baniaczek skalary odwiedziły ( Kruszek, ale Diablic nie zapomnę - ślicznoty ) jednakże, ponieważ, albowiem, więc ze zwinnikami się nie dogadały ( generalnie - brutalnie je szamały ) musiały poszukać innego domu na chwilę obecną wygląda toto tak RE: Moje "maleństwo" - DUANDR - 31-01-2013 10:43 (31-01-2013 10:01 )Kalina napisał(a): w dużym skrócie kuuuuuupa wody upłynęła, trochę zielska wyszło, trochę przyszło - a po drodze coisik odmówiło współpracy Cierpliwość została sowicie wynagrodzona. Ładne to... RE: Moje "maleństwo" - fanderix - 31-01-2013 10:59 Jak dla mnie to jest to najładniejsze akwarium jakie ktoś na forum zaprezentował. Widać pomysł, później bardzo dobrą jego realizację. Świetny układ, gęstwina po środku, skałki, pagórek, a przód i boki wolne, czyste - miejsce do podziwiania ryb. bomba RE: Moje "maleństwo" - pacmann - 31-01-2013 11:11 No nie powiem bardzo mi się podoba. Piękne akwa gratulacje. RE: Moje "maleństwo" - globoos - 31-01-2013 16:19 wygląda to wyśmienicie, .... RE: Moje "maleństwo" - szutakabra - 19-05-2013 17:46 Super ten baniaczek wygląda, zazdroszczę Tobie tego litrażu ^^ , pozdro RE: Moje "maleństwo" - Kalina - 25-10-2013 22:06 coś się zmieniło ale niewiele ... ciut zielska przyszło, ciut wyszło.... no i moje nowe ślicznoty się wprowadziły - tęczanki wernera po drodze doszły redki i amanki heleny trzepią się jak dzkie baniaczek dostał nowe serduszko genaralnie - pomalutku do przodu RE: Moje "maleństwo" - Mikołaj - 25-10-2013 22:09 ładnie, co to za kamyki ? RE: Moje "maleństwo" - Kalina - 25-10-2013 22:37 jak dobrze pamiętam, kupowałam na allegro, chyba jako "syriuss stone" na bank od Aqua_Danuty |