Neolaprologus Pulcher "Komakonde Daffodi" Księżnic - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Akwarystyka słodkowodna (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Atlas ryb (/forumdisplay.php?fid=41) +--- Wątek: Neolaprologus Pulcher "Komakonde Daffodi" Księżnic (/showthread.php?tid=94) |
- Emigrand - 23-02-2011 21:37 DUANDR napisał(a):P. NO niby tak tyle, że mam tygodniowy miot w zbiorniku i boję się, żeby nie padł ze stresu :/ RE: Neolaprologus Pulcher "Komakonde Daffodi" Księżnic - Emigrand - 13-05-2013 20:45 Witam Was serdecznie, Piszę tutaj z lezką w oczach bo niestety po ponad 3 latach moja samica padła dzisiaj prawdopodobnie po bójce z samcem... :/ Stało się to 2 dni po tym jak zalałem nowy 450L zbiornik który miał byc przeznaczony dla Księżniczek i Muszlowców. Niestety pisałem dzisiaj z Panią Martą z Tropheusa i nie mają zadnych samic został im tylko 1 samiec :/ Także jeśli ktoś byłby zainteresowany samcem tego gatunku F0 bardzo proszę o kontakt. |