![]() |
Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pokaż swój zbiornik (/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu (/showthread.php?tid=7414) |
RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - bohen21 - 01-03-2015 14:43 widze że aby dostać jakąkolwiek odpowiedź w temacie musiałbym napisać że ryby w akwarium kupione od filomuchy wszystkie zdechły a z zoogrande wszystko jest zajebiste, widze że ostatnio szkoda czasu i chęci aby prezentować swoją prace na tym forum. ewentualnie jak napisze że wydam połowe obsady to zaczniecie się prześcigać kto pierwszy jest w stanie po nią podjechać RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - HOLI - 01-03-2015 15:10 No ze dramatyzujesz to niestety nie mogę powiedzieć ![]() Ps. morszczaki to dla mnie kosmos , to co ty tam masz za sprzety to juz wogole wiec moje opinie byly by niepowazne a nawet nie nazwal bym tego o czym mowie ![]() RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - utopia - 01-03-2015 18:08 Ja się nie wypowiadam bo zazdraszczam . Niestety nie mam miejsca na morszczaka nawet małego a od dziwnych pomysłów koledzy skutecznie mnie odsuneli wskazując ile bede miec problemow. Za to miło tak na żywo obserwować RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - Patyczak97 - 01-03-2015 23:56 Ależ ta euphylia genialnie poszła ![]() ![]() Do kolegi utopii: Kto Cie tak nastraszył? Ja w swoim morszczaku grzebie mniej niż w pseudo roślinnym ![]() RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - maciejk1976 - 02-03-2015 00:13 Faktycznie przyrosty masz niezłe :-) Spsy to inna bajka a tutaj bez sprzętu i suplementacji się nie obejdziesz. Co innego miękasy tutaj podejrzewam że większość dała by radę - dlatego Utopia wszystko przed Tobą :-) RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - bohen21 - 02-03-2015 05:29 chciałeś fotkę całości więc proszę ![]() ![]() z utopią rozmawiałem, dosyć że miałby to być mały litraż to w dodatku kiepski dostęp bo morszczak wciśnięty na styk między dwa inne akwaria. powiem z własnego doświadczenia, że morszczaki duże mają prezencje, małe to już kwestia gustu i chęci bo jest przy nich sporo roboty. ja odpaliłem to akwarium jako poligon doświadczalny i był moment że chodziło mi pogłowie zamienić je na około trzy razy większe, ale na to przyjdzie czas ![]() RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - fazi_poz - 02-03-2015 08:47 Cóż... rzeczywiście prezentowanie efektów swojej pracy tutaj jest takim lekkim samobiczowaniem się ![]() ![]() Fota całości zacna. To już leci fishroomem trochę ![]() Co do samego morszczaka - podyskutować i błędów poszukać można jak się ma pojęcie i jakieś doświadczenie - ja nie mam. Morszczaki to dla mnie czysta kartka, chociaż w sumie nie... bardziej jakiś album z fotami bez podpisów ![]() RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - utopia - 02-03-2015 09:25 Odbiegamy od tematu jednak faktycznie wlazłem w moją lukę między meblami i blado to wygląda . Do tego brak dostępu do połowy zbiornika ze względu na moje koty które potrafią wleźć w każdą szparę . To przez nie muszę zabezpieczać zbiorniki RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - smoko - 02-03-2015 13:59 Niezły fishroomik pogratulować RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - kapuczino - 02-03-2015 14:19 Nie wiem, jak innym, ale mi na zdjęciu ta pięćsetka wydaje się być dużo mniejsza, niż na żywo. ![]() Tak czy siak - wery najs. ![]() RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - bohen21 - 24-06-2015 00:47 dorzucę foteczke strzeloną na spontanie, nie mam aparatu do robienia zdjęć morszczyzny, a dla telefonu muszę podnosić mocno białe oświetlenie. Telefon tak przekłamuje kolory że wstyd zamieszczać, ale przynajmniej będe miał porównanie co do przyrostów korali ![]() ![]() ![]() RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - maciejk1976 - 24-06-2015 08:21 Jednak wyrzuciłeś piasek ![]() ![]() RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - arrowb - 24-06-2015 09:12 Piasek to zło ![]() RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - maciejk1976 - 24-06-2015 09:48 Ale bez piasku tak jakoś łyso ![]() RE: Morski bliźniak czyli 80L w obiegu - apofis - 24-06-2015 11:55 piasek daje niezły efekt i życie ![]() |