sole czy nawozy dedykowane? - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Akwarystyka słodkowodna (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nawożenie (/forumdisplay.php?fid=32) +--- Wątek: sole czy nawozy dedykowane? (/showthread.php?tid=5436) |
RE: sole czy nawozy dedykowane? - maximus - 18-12-2013 21:57 No Dobra , to z tego wszystkiego co napisaliście wyciągam następujące wnioski: Na start Mikro AA Potas AA potem Makro (nie wiem jakie, polećcie coś proszę) I coś jeszcze ??? RE: sole czy nawozy dedykowane? - kawuel - 04-01-2014 19:53 Pytanie o mikro - ktoś próbował Mikro Flourish od Seachem'a? Czytałem na angielskojęzycznych stronach i opinię są raczej pozytywne. Pytanie zadaję bo dostałem w prezencie i zaczynam używać. RE: sole czy nawozy dedykowane? - Mikołaj - 04-01-2014 20:08 Wypróbuj i się przekonaj Maximus we wtorek jedziemy z edisonem na sokoła do Lermi i jak chcesz to skontaktuj się z edisonem i Ci kupi RE: sole czy nawozy dedykowane? - maximus - 04-01-2014 22:45 Dzięki Mikołaj ale mam już całą linie AA |