Gdzie kupić Opti White - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Gdzie kupić Opti White (/showthread.php?tid=3514) |
RE: Gdzie kupić Opti White - Aqua Store - 09-11-2015 10:11 Swoje2 napisał(a):Bo ma ciekawsze zajęcia niż klejenie akwariów Takie realia.Aqua Store napisał(a):(...) Jowi nie przyjmuje zamówień (...)Wiesz może dlaczego? Gdzie kupić Opti White - Swoje2 - 09-11-2015 10:30 (09-11-2015 10:11 )Aqua Store napisał(a): Bo ma ciekawsze zajęcia niż klejenie akwariów Takie realia. No jest to jakiś argument W międzyczasie otrzymałem wycenę z firmy AquaMedic. Zbiornik 1300(d) x 330(s) x 500(w) ze szkła float 8 mm + wzmocnienia wzdłużne + szlif maszynowy matowy za 679 brutto. Co sądzicie o tej kwocie ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk RE: Gdzie kupić Opti White - maciejk1976 - 09-11-2015 13:35 No to ci powiem że jesteś szczęściarzem ja jak wysłałem do nich zapytanie na koniec września to nie raczyli do dzisiaj odpisać. Słyszałem ostatnimi czasy od paru morszczaków że jakość Aquamedica bardzo spadła, ja osobiście nie widziałem ich akwarium z ostatnich partii produkcyjnej. Wyślij jeszcze do erybki zapytanie ja brałem ostatnio od nich akwarium i jestem zadowolony, oczywiście nie jest idealne bo do paru rzeczy mógłbym się przyczepić ale jakość jest zadowalająca, brałem tylko z frontem i bokami opti. Gdzie kupić Opti White - Swoje2 - 09-11-2015 15:21 Wysłałem zapytanie do erybki, czekam również na wycenę ze Szczecina. |