Przywitaj się - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Przywitaj się (/showthread.php?tid=98) |
- bieski - 05-11-2010 14:56 Witajcie, startuje akurat z Amazonką 180l, szukam trochę info w necie i tak trafiłem tutaj. Planowana obsada: bystrzyk Pereza, żałobniczki, kakadu, otoski, kirysek sterby, Jak będę trochę dalej, pochwalę się w galerii, pzdr, łukasz - adam406peugeot - 05-11-2010 15:01 Witam wszystkich!Ja posiadam 60l ogólniak oraz 25l krewetkarium. Nietstety będę musiał zrobić restart krewetkarium, bo zasiedliły się glony nitkowe i krasnorosty, niestety muszę poczekać trochę aż maluchy RC podrosną. - smoko - 25-11-2010 12:50 Przywrócę ten wątek na właściwe tory Witam wszystkich serdecznie Mieszkam w Swarzędzu , ale jestem rodowity Gdynianin Po 4 letniej przerwie z akwarystyką powracam do hobby. Jutro zalewam nową 300 , pewnie w najbliższym czasie zakupie jakieś kolejne O forum dowiedziałem się od sprzedawcy ze sklepu zoologicznego w Auchan Za co dziękuję ps. po korzeń wróciłem i kupiłem właśnie się moczy w wannie Pozdrawiam Smoko - dolichopterus - 26-11-2010 18:57 Bardzo mi miło że kolejna osoba za moją namową przystała do naszych szeregów.Mam nadzieje że korzonek szybko pójdzie na dno . - smoko - 28-11-2010 16:44 hehe 2 dni temu wtaszczyłem sam 300l akwarium na pięterko i postawiłem na szafkę bo moja kobieta ma kontuzje reki Korzeń po drobnych przycinkach leży już w akwarium wraz z roślinkami i zalany woda (korzeń zatonął od razu - wiec chyba szczerze sprzedany ) teraz 3 tyg wyczekiwania - rafal.gorzow - 27-12-2010 15:38 Cześć! Rafał z Gorzowa Wielkopolskiego. Lat 30, z wykształcenia nauczyciel matematyki, fizyki, informatyki. W wolnym czasie administrator Forum akwarystycznego Gorzowa i okolic - akwarystyczne info i współadministrator Zachodniopomorskiego Forum Akwarystycznego - akwa.szczecin.pl Z akwarystyką związany jestem od dziecka, z długoletnią przerwą. Powróciłem do akwarystyki ok. 6 lat temu, obecnie w domu mam 4 zbiorniki - 460 l z paletami, 450 l z welonami, 112 l w którym pływa mix rybny i 64 litrowe krewetkarium z crystal red i biene. Z planów na najbliższą przyszłość - jeszcze jedno (mniejsze) krewetkarium z krewetkami z Sulawesi - najprawdopodobniej stanie w połowie stycznia. - Asia - 07-01-2011 15:51 Witam Asia z Poznania, akwarystyką zajmowałam się od dzieciństwa (jedyne zwierzęta na jakie pozwolili mi rodzice), po wyprowadzce mam kilkuletnią przerwę, ale po rozmowach z jednym z forumowiczów postanowiłam powrócić do hobby. W chwili obecnej jestem na etapie planowania wielkości akwarium i rozglądania się za osprzętem. - Matys - 16-01-2011 15:31 Witam Michał z Poznania. Zaczynam z pierwszym 112 l akwarium. Pozdrawiam - Lermi - 16-01-2011 16:39 Hello. Ja też mam 112. To teraz zakładasz temat o zbiorniku i piszesz co się w nim znajduje. Ale jak jest ładniejszy niż mój, to nie dawaj zdjęcia - Mirko - 19-01-2011 12:45 Cześć, Mirek z Gruszczyna Akwarium towarzyszy mi od początku szkoły podstawowej, niedługo planuję zalać roślinne, około 300l. Na forum trafilem przypadkiem... "googlując" - dolichopterus - 21-01-2011 02:14 Po prostu w Malcie słowo ciałem się staje i zasiada miedzy nami .Tylko musi uważać żeby nie usiadło między Alarmem i p.Grzegorzem - brunopl - 23-01-2011 11:51 Witam Was dziś się zarejestrowałem fajowe forum pozdrowionka dla wszystkich - Biter - 23-01-2011 13:01 Każdy kilogram akwarysty więcej szczególnym dobrem narodu! ;P Powitać - Biter - 26-01-2011 13:12 Witamy i zachęcamy bardzo do przeczytania działu Na dobry początek, zapraszamy tez na nasze spotkanie do malty gdzie również można uzyskać doraźną pomoc. - dolichopterus - 30-01-2011 00:30 Widzę że zaczynamy się robić międzynarodowi super |