Mętna woda (mleko) - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Akwarystyka słodkowodna (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Choroby i leczenie (/forumdisplay.php?fid=43) +--- Wątek: Mętna woda (mleko) (/showthread.php?tid=7041) Strony: 1 2 |
RE: Mętna woda (mleko) - Mikołaj - 18-10-2014 19:08 Akwarium może i ma 125 litrów, ale widzę że Ci wody zabrakło. RE: Mętna woda (mleko) - bohen21 - 18-10-2014 20:37 praktycznie w takim zbiorniku to powinno się trzymać 2 sztuki (parke) bo na jedną sztuke powinno przypadać ok 50L wody ty masz tam 11 sztuk czyli o 425l za mało, kup każdemu po kuli 10l i będą miały to samo RE: Mętna woda (mleko) - ChrisPL - 18-10-2014 21:48 Ok wiec powiedzcie mi proszę jakie i ile ryb mogę trzymać w takim akwarium bo może rzeczywiście jest ono za małe dla moich welonów oddam je w dobre ręce lub do jakiegoś zoologika i tyle bo mam z nimi tylko problem. Na początku miałem tylko dwie ale po tarle odłowiłem trochę ikry bo ciekawość mnie zżerała czy uda się mnie początkującemu akwaryście coś wyhodować no i udało się teraz pływa sobie taka gromadka a ja mam coraz więcej z nimi problemów bo się ciasno robi i dwa filtry nie dają rady. Chyba czas zacząć od nowa tylko co mam z nimi zrobić bo czuję do nich sentyment może ktoś to zrozumie... |