Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska
krewetki - Wersja do druku

+- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl)
+-- Dział: Akwarystyka słodkowodna (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Krewetki, raki, kraby, ślimaki (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Wątek: krewetki (/showthread.php?tid=5812)

Strony: 1 2

RE: krewetki - edison - 16-02-2014 14:11

jedi1978 napisał(a):W Poznaniu na Małopolskiej 2 - jeden pan sprzedaje krewetki, czesto ogłasza się na tablicy. Jakie ma to nie wiem bo nie mam krewetkarium. Ogólnie poszukaj na w/w stronce - myślę że coś znajdziesz.
Mikołaj napisał(a):Ten pan to ma szajs. Trzymane w rosole.

Mikołaj dasz jakieś fakty albo zdementuj informacje.

RE: krewetki - Mikołaj - 16-02-2014 14:19

Drążysz nie potrzebnie. Sensacji szukasz, pozatym sam tak mówiłeś i widzieliśmy. Nie próbuj się wykręcać.

RE: krewetki - Rainy - 16-02-2014 14:24

Witam,
posiadam różne krewetki w mojej hodowli, również Red Crystal od A do SSSS. Zapraszam na PW.
Rafał

RE: krewetki - edison - 16-02-2014 14:28

Powiedziałem tylko że jedno z akwari miał brudne od osadu kamienia i dlatego to nieładnie wyglądało ale to jego sprawa ,reszte ma super jak i rośliny i ryby.Sam kupowałeś,byłeś zadowolony więc nie próbuj się wykręcać. Smile

Koniec tematu bo to nie ten temat. Z krewetek miał wtedy kundle Babaulti dlatego nie kupiłem.

RE: krewetki - Mikołaj - 16-02-2014 15:13

Dodam jeszcze że BrunoPl ma krewety kwestia zadzwonić i się umówić. Co do Małopolskiej mam jeszcze jedno "ale" Czekałem na odpowiedź a ta przyszła po 2 miesiącach. Kupowałem byłem zadowolony, już nie jestem.

RE: krewetki - jedi1978 - 16-02-2014 20:30

Mikołaj napisał(a):Dodam jeszcze że BrunoPl ma krewety kwestia zadzwonić i się umówić. Co do Małopolskiej mam jeszcze jedno "ale" Czekałem na odpowiedź a ta przyszła po 2 miesiącach. Kupowałem byłem zadowolony, już nie jestem.

Byłem u niego co prawda tylko raz, ale uwierz mi miał tam tylu klientów i non stop telefon mu dzwonił, że nie odbierał telefonu w ogóle, bo nie dał by rady obsłużyć klientów na miejscu. Poza tym IMO ma duży wybór ładnych korzeni i skałek.

RE: krewetki - HOLI - 16-02-2014 23:32

A ja jak szukam kreweci to ide do Lemura i zawsze wychodze zadowolony.

RE: krewetki - michał84 - 23-02-2014 12:59

Hej, ja mam w tej chwili kilka Pand i cristali spoted head na sprzedaz. Tak jak juz oftopujemy to ja mam u siebie wszystkie taiwany od pand przez kingkongi, taimosury i pinto. Nawiazujac do narracji kuchennej to u mnie jest prawdziwy kapusniak:-) kto widzial potwierdzi.

Wysłane z mojego ZTE Blade G przy użyciu Tapatalka