80l narożne - pomysł na zagospodarowanie ? - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: 80l narożne - pomysł na zagospodarowanie ? (/showthread.php?tid=5416) Strony: 1 2 |
RE: 80l narożne - pomysł na zagospodarowanie ? - Patyczak97 - 11-12-2013 11:50 Czyli jednak Malawi ? RE: 80l narożne - pomysł na zagospodarowanie ? - Edd - 11-12-2013 12:10 tak RE: 80l narożne - pomysł na zagospodarowanie ? - jagoo - 11-12-2013 18:47 Albo Malawi albo np Tanganika, muszlowce,piękna rzecz, trochę nurzańca i będzie ok, a przyszła żona na pewno będzie zadowolona jak zobaczy zachowania tych ryb i co potrafią zrobić z aranżacją dna w ciągu jednej nocy , ja też miałem dylemat bo pierwsze akwarium i zero praktyki z roślinami, mam Tange , na niej się uczę i w przyszłym roku chce zmienić na roślinnego Low-Techa.Roślin niewiele ,nurzaniec i rogatek , glony tylko typowo ,,tanganickie,,a obserwacja życia ryb bezcenna. |