Czym przykleić statecznik elektroniczny do aluminium ? - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Technika (/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: Czym przykleić statecznik elektroniczny do aluminium ? (/showthread.php?tid=4041) Strony: 1 2 |
RE: Czym przykleić statecznik elektroniczny do aluminium ? - sajmon12 - 10-02-2013 12:08 Pracuje na stacji termicznego suszenia osadu, pracuje na 3 największych suszarkach w Europie. Maksymalna temperatura pracy to 262stopnie, tej "uszczelki" używamy do do wlazow suszarki , na wlazach jest uszczelka teflonowa ktora smarujemy tym czerwonym silikonem. Używamy ja jeszcze do uszczelniania wlazow rewizyjnych na kieszeni oparów, jest tam bardzo "agresywne "środowisko . Osobiście nakladalem go nawet bezpośrednio na nieszczelności , bez oczyszczenia mokrej powierzchni. Odp: Czym przykleić statecznik elektroniczny do aluminium ? - pacmann - 10-02-2013 12:33 Nie ma co dużo pisać, przykleiłem wszystko wskazuje, że jest ok. Jak coś się zmieni to napiszę i będziemy bogatsi o kolejne doświadczenie. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 RE: Czym przykleić statecznik elektroniczny do aluminium ? - sajmon12 - 10-02-2013 12:38 Ten silikon powinien przezyc tą belkę Pozdrawiam |