Seachem Purigen - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Akwarystyka słodkowodna (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Chemia wody (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Seachem Purigen (/showthread.php?tid=177) Strony: 1 2 |
RE: Seachem Purigen - Asia - 04-02-2015 11:39 Ja już sporo różnych wątków z gdybaniami przeczytałam, teraz proszę o konkretne rady poparte praktyką. Chciałam konkretnie wiedzieć które środki są na pewno bezpieczne w zastosowaniu i nie zniszczą purigenu. Masło na roślinach akwariowych napisałeś że można zakończyć na etapie z wybielaczem. Możesz coś więcej powiedzieć? Czy sam tak robiłeś? Ile razy? Z jakim efektem? RE: Seachem Purigen - alarmowiec - 04-02-2015 11:48 Asia bez gdybania masz bielinka w pierwszym etapie i na pewno bezpieczny i jeden z najlepszych uzdatniaczy Prime i tyle RE: Seachem Purigen - Searcher - 04-02-2015 12:02 Asia: wybielacz bez dodatkow to wlasnie nie jest czyste NaClO ;-) dodatki do wybielacza to srodki zapachowe itp. Bielinka i najzwyklejszy Ace tego nie ma. Macieju!: Jakbys cos wyrzucal w przyszlosci to ja chętnie odbiore takie odpady;-) |