Spotkanie 06.10.2010 - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Nasze środowe spotkania (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Spotkanie 06.10.2010 (/showthread.php?tid=105) Strony: 1 2 |
- alarmowiec - 06-10-2010 00:40 były forumowicz napisał(a):Co do chłopaków ze Skalara nie mam im nic do zarzucenia, wiedza (zwłaszcza Pana Roberta) jest dla mnie imponująca,Nie kwestionuje ich wiedzy i zawsze doceniam takich ludzi. Tym większa szkoda ze nie chcą się włączyć do ruszenia akwarystyki w Poznaniu jeśli nie osobiście to chociażby na naszym forum . Mam nadzieje że kiedyś uda nam się przełamać te lody . były forumowicz napisał(a):o ile nie wydarzy się jakaś katastrofa, to będę, choć żona nie jest zachwycona, bo to moje kolejne wieczorne wyjście w tym tygodniuZaczynam rozumieć. To nie jest niechęć ze strony Ivana tylko trudno jest mu zmieścić nas w swoim grafiku wieczorów - Jordan68 - 06-10-2010 16:30 Mnie jednak nie będzie - Codranger - 06-10-2010 17:04 Będzie więcej ;] |