![]() |
Przywitaj się - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Przywitaj się (/showthread.php?tid=98) |
RE: Przywitaj się - DUANDR - 31-10-2012 22:20 Witaj na forum. ![]() RE: Przywitaj się - Oxygen - 06-11-2012 09:18 Podpinam się pod tematem. Witam serdecznie Forumowiczów. Mam na imię Tomasz,zapewne będę juniorem na tym forum....mam już za sobą pół wieku życia,choć podobno wyglądam na niecałe 75. Ostatnio miałem 9-letni rozbrat z akwarystyką,ale na starość człowiek powraca do dawnych hobby. Mam baniaczek profilowany 120x50x50 chciałem iść w stronę LT, bo czas nie pozwoli mi na codzienne prace w baniaku. Dalej będę się zastanawiał z Waszą pomocą,co i jak z uwagi na duże zaległości. Jeszcze raz Wszystkich serdecznie pozdrawiam. Tomasz RE: Przywitaj się - alarmowiec - 06-11-2012 09:24 Witaj rówieśniku ![]() RE: Przywitaj się - Magicc - 08-11-2012 00:16 Witam Was wszystkich serdecznie, wypadałoby się przywitać i przedstawić ![]() Mam na imię Magda, akwarystyką pasjonuję się od lat wczesnej młodości, dwa lata temu stałam się posiadaczką 'w spadku po znajomych' 240l baniaczka z pielęgnicami, później doszedł jeszcze w ten sam sposób 60l ogólny a teraz zakładam właśnie holenderskie 30l. Staram się tez założyć 2 wabi-kusa - zobaczymy co z tego wyjdzie. Po za tym można mnie często spotkać na Torze "Poznań" gdzie organizuję cykl imprez SuperOES. Dawniej przez 13 lat jeździłam konno, mając swoich czterokopytnych 5 ![]() Pozdrawiam z Gru eM. RE: Przywitaj się - DUANDR - 08-11-2012 00:40 Witamy na forum. RE: Przywitaj się - alarmowiec - 08-11-2012 02:53 Określenie "Tor Poznań" kojarzy mi się tylko z żużlem ale może jest też jakiś tor dla koni ( jeżeli tak nazywa się miejsce gdzie się ścigają ) . W akwarystyce mamy już więcej do powiedzenia . Zapraszamy na spotkanie w środę na pewno pomożemy w realizacji planów akwarystycznych ![]() RE: Przywitaj się - Magicc - 08-11-2012 10:17 Tor "Poznań" - jedyny w PL tor samochodowy o nawierzchni asfaltowej ![]() RE: Przywitaj się - alarmowiec - 08-11-2012 10:35 No to mamy chyba znajomych . Mówi ci coś firma AUTIM . RE: Przywitaj się - pacmann - 08-11-2012 11:25 Witaj. RE: Przywitaj się - antom73 - 10-11-2012 16:57 Witam wszystkich, jako że jestem tu nowy wypada się przedstawić. Mam na imię Tomasz, akwarium w moim życiu jest już ok 30 lat z małą roczną przerwą. W tej chwili mam 2 zbiorniki 300 l z amazonką troszkę w stronę "bw" i 120 l z parką pielęgnic diamentowych, prócz tego moje zainteresowania idą też w stronę terrarystki,4 terra z wężami, boa i pytony królewskie. To na razie tyle o mnie. Pozdrawiam całe forum Tomasz. RE: Przywitaj się - DUANDR - 10-11-2012 18:46 Grono terra, rośnie w siłę. ![]() Witamy na forum. RE: Przywitaj się - bartekdj - 11-11-2012 22:49 Witam wszystkich, na forum trafiłem nie przypadkowo ale dosyć długo wzlekalem by się tu zarejestrować, otóż w zeszłym roku sprzedałem "tu" komuś krewetkarium 20l.i ten ktoś mi o tym forum powiedział i o to ni jestem ![]() Nie jestem specjalistą, nie znam się na akwarystyce ale to co robie wraz z moją kobietą to tworzymy dzięki właśnie takim forum....nasza pociecha to 112l. (i nie długo się ujawni). A tak po za marginesem na codzień pracuje jako kierowca-przedstawiciel więc czasu dużo nie mam na takie rzeczy....i jeszcze jedno w moim życiu jest 4 miesięczna córeczka ![]() W domu oprócz akawarium jest jeszcze kejter, 2 papugi faliste oraz ponad 200ślimaków achatina jakaś tam, które szukają nowego domu (więc proszę pisać). RE: Przywitaj się - alarmowiec - 11-11-2012 23:10 Witaj kolego . Wszyscy jesteśmy zapracowani a czas jakoś tam musimy wygospodarować . O ślimaczkach napisz w ogłoszeniach .No i zapraszamy na środowe spotkania ![]() RE: Przywitaj się - bartekdj - 11-11-2012 23:33 Dziękuję ale na pewno nie znajdę czasu, moją największą pasją jest jeżdżenie po Polsce, wykonuję pracę, którą lubię i jeszcze za to mi płacą no i córeczka w głowie tatusia. Uważam akwarium w moim domu za rzecz piękną i cudownie dekorującą wnętrze, może kiedyś zmienimy na inne, większe - paletki się marzą ale jak będę mieć własne m(może kiedyś) bo w tej chwili niestety mieszkanie wynajmuję. Pozdrawiam RE: Przywitaj się - michał84 - 17-11-2012 12:47 Witam, moje imię i wiek już znacie ![]() |