Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty, Imprezy, Fotorelacje (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 (/showthread.php?tid=6691) |
RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - kurok - 27-10-2014 09:25 Tak też uczyniłem przywitałem się Akwa w fajnej formie postawione. Podobało mi się kilka akwa, a zwłaszcza kamyszki wokół akwarium, to także moim zdaniem wypasiony pomysł RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - Mikołaj - 27-10-2014 10:21 hehe tam pewnie ze 3 kilo tych kamieni ubyło RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - alarmowiec - 27-10-2014 11:14 No i po Targach czas na podsumowanie Po pierwsze ogromne podziękowania dla wszystkich pomagających w organizacji jak i biorących w niej udział. Nie będę wymieniał tu nikogo ale jedno mnie fascynowało . Wszystkie polecenia tak "głównej dowodzącej" jak i pozostałych były realizowane z pełnym zaangażowaniem. Duży udział "nowego narybku" mnie najbardziej cieszy i rokuje na dotrzymanie poziomu i udaną powtórkę w przyszłym roku. Ogólnie w opinii wielu odwiedzających Cała impreza jak i nasz w niej udział wypadł bardzo dobrze żeby nie powiedzieć super. Zaczynamy być jako Targi bardzo dobrze odbierani w kraju . Jakoś zbiorników coraz lepsza organizacja również . Prawie nie było żadnej większej wpadki ani strat . Akwaria bezpiecznie wróciły na swoje miejsce ( również to 800 litrów ) W czasie rozbiórki stoiska gdzieś zaginęły kolcobrzuchy to jak na razie jedyna mi wiadoma strata Jeszcze raz wszystkim dziękuję jednym słowem . RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - tomi8 - 27-10-2014 11:45 Dzięki za miła atmosferę Miło było zarzucić oko na akwaria ciekawie zaczyna się robić na targach niż w latach wcześniejszych Gratulacje dla Macieja skalary mega piękne Mam takie zapytanie czego zabrakło na targach lub nie było pokazane w akwariach Szkoda że kardynałki nie chciały się ustawiać w niedziele po zamontowaniu cyrkulatora RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - Asia - 27-10-2014 11:58 Również bardzo dziękuję wszystkim za udział i pomoc. Porównując do roku poprzedniego to organizacja była znacznie lepsza, sporo osób które brały udział w roku poprzednim wiedziało już o co chodzi i zarządzanie mogło ograniczyć się do minimum. Jeżeli ludzie się nie wykruszą to dobrze obiecuje na kolejny rok. Sprzątanie wystawy to istny rekord wszech czasów, bo uwinęliśmy się w 2,5h, trzeba przyznać że wszyscy pracowali bardzo sprawnie a i bardzo przydała się pompa kolegi Grzegorza i jego pomysł aby akwarium 800 postawić na boku i umyć z węża. Z tymi kolcobrzuchami to bardzo dziwna sprawa, bo nie powinno się tak dziać, że coś ginie. Może ktoś pamięta, kto zanosił worek z kolcobrzuchami i czy może nie dostarczył na inne stanowisko? Może warto zapytać Zoogrande czy przypadkiem nie znalazł się u nich nadprogramowy worek z rybkami? Z takich pomysłów racjonalizatorskich na kolejny rok to trzeba będzie opracować plan aby nie miały miejsca kolejne "zagubienia". Poza tym, taka uwaga, jeżeli wypożyczacie coś na targi i chcecie aby do Was wróciło, a nie pojawiacie się zaraz po zamknięciu targów, to warto dogadać się z kimś kto w tym czasie będzie, tak abyśmy wiedzieli co dalej mamy zrobić z tymi rzeczami. RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - 2310 - 27-10-2014 12:01 Witam ja też byłem na targach ale w niedzielę. I muszę powiedzieć że super sprawa. Chciałem porozmawiać z kolegami z forum ale jak się okazało to był to jakiś właściciel (chyba) sklepu i rozmowa toczyła się o sklep, a jak chciałem kogoś z forum. Więc moja propozycja na zaś może jakieś identyfikatory z wyraźnym log forum żeby z daleka było widać że to koledzy z forum. A jestem z północnej wielkopolski więc na środowe spotkania nie mogę przybywać. Ale stoisko na prawdę super i czekam na następne wystawy, targi. Pozdrawiam i gratuluję wszystkim co brali udział w tworzeniu tej atmosfery i stoiska. RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - arrowb - 27-10-2014 12:10 Kilka filmików, słaba jakość, ale zawsze: RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - Stiep - 27-10-2014 12:18 Dziękuję Wszystkim za mile spędzony czas i sprawną pracę. Mieliśmy kilku gości "zagranicznych" i wyglądało, że byli zadowoleni. Co by nie mówić, jesteśmy coraz lepsi w robieniu tych targowych wystaw 2310 napisał(a):Chciałem porozmawiać z kolegami z forum ale jak się okazało to był to jakiś właściciel (chyba) sklepu i rozmowa toczyła się o sklep, a jak chciałem kogoś z forum. Więc moja propozycja na zaś może jakieś identyfikatory z wyraźnym log forum żeby z daleka było widać że to koledzy z forum. Sporo z nas biegało w koszulkach WTMA i było nas widać. Trzeba było zapytać o kogoś z forum, ale i tak fajnie że coraz więcej osób nas zauważa. RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - alarmowiec - 27-10-2014 12:19 Identyfikatorem są nasze koszulki w których większość nas była ubrana . Az dziwne że to nie zostało zauwazone RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - Asia - 27-10-2014 12:48 Akurat niestety koszulki miała mniejszość. Może trzeba odnowić temat zakupu koszulek, bo chyba jakieś zapasy zostały. RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - 2310 - 27-10-2014 13:30 Właśnie jednego pana tylko widziałem ale był otoczony ludźmi więc nie podchodziłem. Mimo wszystko następnym razem dorwę jakiegoś i w tedy se pogadamy że szok. RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - Stiep - 27-10-2014 13:39 Całe targi warowałem przy akwariach: [attachment=573] Na przyszłość więcej odwagi RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - kurok - 27-10-2014 16:10 Kto po Twojej lewej ręce stał przy akwariach? RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - Stiep - 27-10-2014 16:40 Po lewej miałem brunopl. RE: Targi AQUA&ZOO 25-26 października 2014 - kurok - 27-10-2014 16:42 Pytam, bo tak patrzyłem, jaki dobry sprzedawca z Niego |